Van Oossanen Fluid Dynamics op Maritime Industry 2015

|

Van dinsdag 2 juni tot en met donderdag 4 juni 2015 vindt de 11e editie van vakbeurs Maritime Industry 2015 plaats in Gorinchem. Meer dan 500 producenten, importeurs, constructeurs, groothandelaren en toeleveranciers bieden hun oplossingen aan ruim 16.000 vakbezoekers uit de binnenvaart, zeevaart en visserij.

 

Van Oossanen Fluid Dynamics zal haar Computational Fluid Dynamics (CFD) services presenteren, voor analyse en optimalisatie van scheepsvormen met behulp van de meest geavanceerde software ter wereld. Daarnaast zal dinsdagmiddag 2 juni  Sales Director Bruno Bouckaert van zuster-onderneming Hull Vane BV  aanwezig zijn op de stand.

Voor werven en ontwerpers biedt Van Oossanen Fluid Dynamics ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen op CFD berekeningen, waarbij voor een vaste prijs per maand een bepaald aantal berekeningen wordt afgenomen.

De brandstofbesparende `vaarvleugel` Hull Vane kan een brandstofbesparing van 10 tot 20 procent opleveren, afhankelijk van het type schip en de snelheid. De Hull Vane creeert een voortstuwende kracht die een voorwaartse beweging tot stand brengt en tevens de effecten van stampen en rolbewegingen van het schip reduceert.

Van Oossanen neemt deel samen met O-foil Wing propulsion. U kunt ons vinden op stand 174. Om het u makkelijk te maken hierbij alvast de beursplattegrond: galerij en begane grond. Vergeet u niet om vooraf te registreren?

Heel graag tot ziens op Maritime Industry 2015!